Beginpagina > Weegschaal

Weegschaal horoscoop 2016

Weegschaal sterrenbeeld De weegschaal jaarhoroscoop 2016 gaat op het gebied van de liefde een jaar van romantiek, actie en avontuur tegemoet. Dat komt niet vanzelf, maar dit sterrenbeeld barst van de energie en dat uit zich ook op andere vlakken, zoals op het gebied van de carrière. De financiën laten een beter beeld zien dan het afgelopen jaar, zodat er weer ruimte komt om een spaarpotje op te bouwen. Bedenk wel vooraf een doel, zodat het niet alsnog onnodig wordt uitgegeven. Ten aanzien van de gezondheid is het voorjaar een periode dat het wat minder kan gaan. Met betrekking tot de persoonlijke ontwikkeling doen zich een aantal interessante situaties voor.

Liefde en relaties

Het is gedaan met de sleur voor de weegschaal in 2016 als er naar de jaarhoroscoop wordt gekeken. Dit wordt een jaar, waarop de liefde talloze hoogtepunten kent en dat geldt niet alleen voor de weegschalen die al een relatie hebben. Voor singles liggen er namelijk verschillende mogelijkheden op de loer. Het is alleen nog even de kunst om te ontdekken wie de ware liefde zal zijn, waarmee langdurig een relatie wordt aangegaan. Vergeet tijdens alle amoureuze avonturen in de relatie niet om ook aandacht te blijven besteden aan familie en vrienden. Vooral vrienden krijgen namelijk het gevoel aandacht tekort te komen.

Financiën

De boogschutter jaarhoroscoop 2016 laat duidelijk zien dat er op het financiële vlak een aantal tegenvallers zit aan te komen. Soms lijkt het zelfs alsof de tegenslagen zich achter elkaar aandienen, want alles lijkt maar kapot te gaan en vervangen te moeten worden. Blijf optimistisch, want de financiële situatie hoeft uiteindelijk geen zorgelijke situatie te worden. Meer werken is een optie om als het erop aankomt het hoofd boven water te houden.

Carrière

De weegschaal jaarhoroscoop 2016 is duidelijk voor wat betreft de lijnen in de carrière. Door de energie die dit sterrenbeeld krijgt toebedeeld, kan wel eens te veel hooi op de vork worden genomen. Aan de andere kant heeft de stroom aan energie ook een ander voordeel, want de weegschaal valt op in de werkzaamheden die gedaan worden. Een promotie of andere functie met zwaardere inhoud kan zomaar eens op het pad verschijnen. Dit sterrenbeeld dat geen werk heeft, kan dit jaar zelfs kiezen uit verschillende mogelijkheden.

Gezondheid

Het voorjaar kan voor de gezondheid van de weegschaal volgens de jaarhoroscoop een periode zijn, waarin het wat slechter gaat met de gezondheid. Dat is niet direct te merken, want over het algemeen zit dit sterrenbeeld nog wel goed in het vel. Het zijn vooral kleine klachten die de kop opsteken, maar waar wel de nodige aandacht aan moet worden besteed. Verkoudheid en keelpijn die lang blijft aanhouden, kan overgaan in een infectie van de luchtwegen.

Persoonlijke ontwikkeling

Er zijn een aantal interessante situaties die zich voordoen en de basis vormen voor een persoonlijke ontwikkeling die de weegschaal zelf niet had kunnen voorzien. Dat laat de jaarhoroscoop 2016 in elk geval zien, waarbij dit sterrenbeeld ineens minder goedgelovig en beïnvloedbaar zal zijn. Dat sterkt het zelfvertrouwen.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2017!