Beginpagina > Waterman

Waterman horoscoop 2016

Waterman sterrenbeeld De waterman jaarhoroscoop 2016 laat een jaar zien, waarin er spannende dingen kunnen gebeuren op het gebied van de loopbaan. Dat kan weer overslaan naar de financiën die daar uiteraard voor een deel aan zijn verbonden. Alle vlakken lijken elkaar dit jaar te beïnvloeden, want ook de liefde en relaties worden er door geraakt. De gezondheid moet zeker in de gaten worden gehouden om niet aldoor maar door te gaan met klachten, want dat kan betekenen dat er een langere tijd rust moet worden genomen. De persoonlijke ontwikkeling staat niet helemaal stil, maar echt grote sprongen worden niet gemaakt.

Liefde en relaties

De jaarhoroscoop 2016 voor de waterman laat zien dat de aandacht minder gericht is op de partner, maar dat wordt in het begin niet eens opgemerkt. Pas halverwege het jaar wordt dit echt opgemerkt door de partner. Luisteren, begrip tonen, erkennen en actie zijn de aspecten die juist dan van belang zijn. Bijvoorbeeld actie in de zin van simpele dingen, zoals tijd voor elkaar, uit eten gaan of een weekendje weg. Het gebrek aan aandacht trekt zich overigens ook door naar vrienden en familie. Initiatief tonen is dit jaar niet de sterkste kant van de waterman, die overigens altijd wel zin maakt als er een kant-en-klare uitnodiging ligt. Singles wordt aangeraden om alert te blijven, want anders kan de liefde zomaar voorbij lopen.

Financiën

De financiën van de waterman trekken volgens de jaarhoroscoop in 2016 aan en dat is goed nieuws voor de watermannen die de afgelopen jaren eerder te maken hebben gehad met het aflossen van schulden dan met sparen. Spaarzaam is de waterman nog altijd niet, maar de mogelijkheid dat er weer geld gespaard kan worden, is al een hele stap in de goede richting. Het is wel raadzaam om wat geld aan de kant te zetten en niet meteen in de waan van de euforie mee te gaan en alles uit te geven

Carrière

De carrière van de waterman kent in 2016 volgens de jaarhoroscoop een verrassend verloop. Er is sprake van een sterke ontwikkeling op het gebied van kennis, ervaring en vaardigheden die ook in de verdere omgeving opvallen. Dat betekent dat er kansen liggen om ergens anders aan de slag te gaan en het spreekt voor zich dat er dan ook een hogere beloning aan de werkzaamheden is gekoppeld.

Gezondheid

Het lichaam van de waterman kan in 2016 volgens de jaarhoroscoop op gezette tijden en in bepaalde periode te zwaar worden belast. Dat leidt tot kleine pijntjes en ongemakken. Neem dat serieus en neem op tijd rust om langer uitgeschakeld te zijn zo te voorkomen. Overigens biedt een leesbril uitkomst als de kleinste lettertjes wat minder gemakkelijk gelezen kunnen worden.

Persoonlijke ontwikkeling

De persoonlijke ontwikkeling lijkt volgens de waterman jaarhoroscoop 2016 wat stil te staan. Dat lijkt op het eerste gezicht ook zo, maar toch zijn er kleinere veranderingen waarneembaar die vooral betrekking hebben op de kijk op de omgeving. Het wordt nu nog duidelijker dat een ander niet veranderd kan worden, maar dat de waterman zelf wel kan veranderingen om zo beter in relatie tot anderen te staan.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2017!