Beginpagina > Vissen

Vissen horoscoop 2016

Vissen sterrenbeeld De vissen jaarhoroscoop 2016 biedt een goed vervolg op het afgelopen jaar. Er zijn op meerdere vlakken positieve ontwikkelingen te voorzien, zoals op het gebied van de liefde alsook ten aanzien van de carrière. De financiën laten een stabiel beeld zien en dat is een prettig gevoel. Op het gebied van de gezondheid zijn er enkele problemen te verwachten, maar dat zal per persoon verschillen van kleine kwaaltjes tot aandoeningen waar wat meer aandacht aan moet worden besteed. Dit jaar wordt voor vissen het jaar van de persoonlijke ontwikkeling.

Liefde en relaties

De jaarhoroscoop voor vissen laat in 2016 zien dat de liefde aardig wat hoogtepunten zal kennen, zodat het een jaar wordt, waarin de liefdevolle relatie met de partner een echt belangrijke rol gaat spelen. Singles kunnen zich verheugen op een ontmoeting die op het eerste gezicht met wat mysterie lijkt te zijn omgeven. Bij een volgende ontmoeting zal de vonk overspringen en kan er een basis worden gevormd voor een relatie met een innige band. De relatie met vrienden of familie wordt door alle aandacht die aan de liefde wordt besteed wat minder hecht, maar gelukkig neemt de andere kant wat vaker het initiatief.

Financiën

De financiën laten volgens de jaarhoroscoop 2016 voor vissen een stabiel beeld zien en dat maakt het mogelijk om weer verder vooruit te kijken. Er kunnen plannen worden gemaakt voor de toekomst die betrekking hebben op een grote uitgave en waar ook de ruimte voor is op financieel vlak. Er moet wel rekening gehouden worden met een kleine tegenvaller, maar het voordeel is dat deze prima kan worden opgevangen. Dat is in het verleden wel eens anders geweest.

Carrière

Het jaar 2016 is voor vissen volgens de jaarhoroscoop een jaar, waarin de carrière een andere wending kan krijgen. Het is echter aan dit sterrenbeeld zelf of de stap ook wordt gemaakt om de loopbaan in een andere richting op te gaan. Bij twijfel wordt aangeraden om de verandering niet door te zetten, maar bij overtuiging en het gevoel dat het wel goed zit, kan de stap prima worden genomen. In beide situaties zal de keuze goed zijn, maar laat het gevoel wel een doorslaggevende rol geven.

Gezondheid

Het zijn vooral de kleine kwaaltjes die invloed hebben op de gezondheid van vissen, zoals de jaarhoroscoop 2016 laat zien. Er kunnen zich echter ook situaties voordoen, waarin er sprake is van een aandoening, waarvoor maar beter contact kan worden opgenomen met de huisarts. Dat kan het lang uit de roulatie zijn in ieder geval eerder voorkomen. Luister goed naar het lichaam en voorkom overbelasting van bepaalde lichaamsdelen.

Persoonlijke ontwikkeling

Het wordt een prachtig jaar op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling volgens de vissen jaarhoroscoop 2016, waarbij de lichaam en geest in balans zullen komen. Als het evenwicht verstoord lijkt te raken, is het tijd om tot bezinning te komen. Richt de blik echter niet alleen naar binnen, maar ook naar buiten en steek meer energie in de omgeving. Dat wordt zeker gewaardeerd.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2017!