Beginpagina > Stier

Stier horoscoop 2016

Stier sterrenbeeld De stier jaarhoroscoop 2016 is overwegend positief en stabiel, maar laat aan de andere kant ook wel wat uitschieters zien. Bijvoorbeeld op het gebied van de carrière en financiën. Op het vlak van relaties en liefde zijn er wat hindernissen die overwonnen moeten worden. Qua gezondheid gaat het doorgaans goed, maar wel moet er goed naar het eigen lichaam worden geluisterd. De persoonlijke ontwikkeling richt zich op meerdere gebieden en daarbij wordt de blik zowel naar buiten als naar binnen gericht.

Liefde en relaties

Bezitterig zijn uit zich volgens de jaarhoroscoop 2016 bij de stier vooral op het vlak van de liefde, maar daar moet wel voor gewaakt worden. Zeker als er jaloerse gevoelens de hoek om komen kijken, gaan de alarmbellen rinkelen zonder dat er sprake is van enige werkelijke aanleiding. Single stieren richten de pijlen op de liefde en vooral in de lente en de zomer kan er goed raak worden geschoten. De relatie met vrienden en familie verloopt niet geheel gladjes, maar dat kan met wat geduld en het laten varen van de koppigheid weer gladgestreken worden.

Financiën

De financiën laten volgens de stier jaarhoroscoop 2016 in eerste instantie een soepel verloop zien met volop ruimte om uitgaven te doen. Dat is op zich ook geen probleem als maar niet alles wat binnenkomt ook meteen weer wordt uitgegeven. Er kan namelijk plotseling ineens een bedrag op korte termijn nodig zijn voor een onvoorziene uitgave. Om dan niet in de financiële problemen te komen, wordt aangeraden om iedere maand wat opzij te leggen. Het is in elk geval niet nodig om extreem zuinig te zijn.

Carrière

Doordat het goed gaat met de carrière volgens de jaarhoroscoop stier 2016 blijven de inkomsten wat dat betreft stabiel en kan er eventueel rekening gehouden worden met een kleine verhoging van het inkomen. De stier is gewend om hard te werken en dat zal ook niet veranderen. Er kan zich echter wel een verandering voordoen op de werkvloer en dat pakt niet altijd meteen positief uit. Houd dan het hoofd koel en wacht rustig af, want dan keert de situatie zich ten goede. Werkloos op de bank zitten, is niets voor de stier en het duurt dan ook nooit lang voordat er een nieuwe baan gevonden wordt als er plotseling werkloosheid ontstaat.

Gezondheid

De jaarhoroscoop stier 2016 kan zeker in het begin van het jaar aan het einde van de winter te kampen krijgen met een keelinfectie. Wacht dit keer niet tot het vanzelf overgaat, maar bezoek tijdig de huisarts, zodat de infectie zich niet verder ontwikkelt. Laat al te lekker en te vet eten wat vaker staan, want er doet zich dit jaar een neiging tot overgewicht voor.

Persoonlijke ontwikkeling

De persoonlijke ontwikkeling laat volgens de stier jaarhoroscoop 2016 meerdere veranderingen zien. De aandacht die naar buiten wordt gericht, laat vooral een blik zien die op kunst en schoonheid is gericht. De blik op het innerlijk richt zich er meer op om het ongrijpbare te doorgronden en het streven is om harmonie te bereiken, waar dit jaar een eerste aanzet toe wordt gegeven.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2017!