Beginpagina > Schorpioen

Schorpioen horoscoop 2016

Schorpioen sterrenbeeld De schorpioen jaarhoroscoop 2016 laat een positief beeld zien op de meeste gebieden. De relaties met de omgeving blijven stabiel en op het vlak van de financiën lijkt het steeds maar beter te gaan. Met betrekking tot de carrière is er weinig vernieuwing te verwachten, maar de schorpioen heeft daar uiteindelijk nog altijd zelf de hand in. De gezondheid is redelijk stabiel en voor wat betreft de persoonlijke ontwikkeling is er sprake van een verrassende stap voorwaarts.

Liefde en relaties

De vurigheid sinds het begin van de relatie is even weg. De relatie vertoont wat scheurtjes, maar het is volgens de schorpioen jaarhoroscoop 2016 van belang dat er veel gepraat wordt in plaats van vluchtgedrag te vertonen. Werk eraan, want de liefde heeft ook aandacht nodig. De scheurtjes kunnen mede ontstaan doordat de partner ervaart dat er meer aandacht uitgaat naar anderen dan naar de partner. Dat wekt wrevel. Met de vriendschappen zit het dan ook goed, want de schorpioen gaat graag me ze op pad. Familie is belangrijk en de kans is aanwezig dat er meer zorg verleend moet worden aan een naaste.

Financiën

De schorpioen vindt het prettig om de zaken financieel op orde te hebben en genoeg ruimte te hebben om spontane uitgaven te doen. Dat lukt volgens de jaarhoroscoop wonderwel ook dit jaar weer, want de inkomsten blijven hoger worden. Wellicht is het verstandig om eens na te denken over een investering op de lange termijn. Grote uitgaven die gedaan worden, hebben voorlopig echter vooral betrekking op vakanties en weekendjes weg.

Carrière

Een van de gebieden, waarop weinig verandering wordt verwacht volgens de schorpioen jaarhoroscoop 2016 is de carrière. De loopbaan zal weinig wijzigingen kennen. Als wordt besloten om zelf op zoek te gaan naar een andere uitdaging, dan is daar alle ruimte voor. Een verandering is echter niet altijd direct een verbetering. Wie zonder baan thuis wacht op werk dat niet vanzelf komen gaat, doet er goed aan zich wat actiever op te stellen. Dat vergroot echt de kans op succes.

Gezondheid

Met betrekking tot de gezondheid zit het dit jaar over het algemeen wel goed al zijn er uiteraard altijd uitzonderingen en personen die wat meer met gezondheidsproblemen kampen. Als er sprake is van een neiging tot overgewicht of dat er al sprake van is, onderneem dan actie. Dat komt de gezondheid zeker ten goede. Het gaat daarbij niet om het volgen van een dieet, maar meer om het aannemen van een gezonde stijl van leven.

Persoonlijke ontwikkeling

De schorpioen gaat op persoonlijk vlak volgens de jaarhoroscoop een verandering meemaken, waarbij diepere inzichten worden verkregen over het leven in relatie tot de omgeving. Zaken uit het verleden die nog geen plekje hebben gekregen, krijgen dat dit jaar wel. Er volgt acceptatie van bepaalde situaties zonder dat daarbij oude frustraties nog de kop opsteken. De wereld wordt ook groter doordat schorpioenen meer gaan ondernemen. Dat hoeven geen grootse zaken te zijn, want met kleine stapjes wordt wat dat betreft ook vooruitgang geboekt.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2017!