Beginpagina > Ram

Ram horoscoop 2016

Ram sterrenbeeld De ram jaarhoroscoop 2016 kent een vrij constant beeld, maar wel met een aantal opmerkelijke veranderingen die zich vooral voordoen op het gebied van carrière en financiën. Met betrekking tot de liefde en relaties in de directe omgeving kunnen er subtiele veranderingen worden waargenomen die als positief kunnen worden ervaren. De gezondheid kan wat te wensen overlaten, zodat aan te raden is bewust te worden van signalen die het lichaam aangeeft. De persoonlijke ontwikkeling laat vooruitgang zien, maar niet in schokkende mate.

Liefde en relaties

Single rammen storten zich vol overgave en met veel enthousiasme in een nieuwe relatie, maar het is aan te raden om de partner de ruimte te geven en geduld op te brengen als de ander minder snel gaat. De jaarhoroscoop 2016 voor de ram die een relatie heeft, laat zien dat er een kans bestaat op sleur. Wees dat voor, want dat is gemakkelijker dan er weer uit te komen. Met betrekking tot vrienden en familie geldt dat het belangrijk is om met de gevoeligheid van anderen rekening te houden. Dat komt de gezellige sfeer tijdens ontmoetingen in elk geval ten goede.

Financiën

De ram jaarhoroscoop 2016 laat een apart beeld zien op het gebied van financiën, want daarin kunnen ineens dieptepunten ontstaan, waarbij er geen einde lijkt te komen aan de tegenslagen. Ineens draait dan de situatie om en is er weer licht aan het einde van de tunnel. Het is in elk geval een proces waar de ram even doorheen moet met opgeheven hoofd en met de nodige strijdlust. Het is niet nodig om bij de pakken neer te gaan zitten, want uiteindelijk gloort er hoop aan de horizon en er kan nog wel eens een verrassende wending komen.

Carrière

De jaarhoroscoop voor de ram laat in 2016 wel enige verandering zien op het gebied van de carrière. Rammen die hun baan verliezen, kunnen snel doorstromen naar ander werk. Als er sprake is van verandering binnen de huidige baan, dan kan dat onder meer betrekking hebben op nieuwe collega’s, maar ook op het bekleden van een nieuwe functie. Dat heeft dan onverwachts een grotere stijging van het inkomen tot gevolg.

Gezondheid

De gezondheid van de ram is volgens de jaarhoroscoop 2016 niet altijd even stabiel. Er kan dan ook aangeraden worden om lichamelijke signalen serieus te nemen en tijdig de huisarts te bezoeken. De lichamelijke klachten als migraine en moeilijkheden met de spijsvertering kunnen ook het gevolg zijn van langdurige stress. In dat geval is het nodig om rust te nemen en tijd te nemen voor ontspanning.

Persoonlijke ontwikkeling

Er is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in 2016 volgens de ram jaarhoroscoop sprake van vooruitgang in die zin dat de ram meer openstaat voor de gevoeligheden van anderen. Het lijkt net alsof er op een gegeven moment een bewustwording ontstaat dat het opbrengen van wat meer geduld een positieve uitwerking heeft. Het is ook raadzaam om niet altijd de strijd aan te gaan, maar eens conflicten uit de weg te gaan.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2017!