Beginpagina > Maagd

Maagd horoscoop 2016

Maagd sterrenbeeld De maagd jaarhoroscoop 2016 laat wat meer beweging zien in vergelijking met het jaar 2015 en dat komt doordat er op een aantal vlakken grote veranderingen verwacht mogen worden. Er komt ruimte voor een nieuwe liefde en op financieel vlak verandert er ook het een en ander. Dat kan onder meer komen door een grote meevaller of door de ontwikkelingen in de loopbaan. Op het gebied van gezondheid is er een wisselend beeld te zien en op persoonlijk vlak kan de Maagd voor een echte uitdaging komen te staan.

Liefde en relaties

Er komt ruimte voor een nieuwe liefde volgens de maagd jaarhoroscoop, maar dat kan nogal breed geïnterpreteerd worden. Een nieuwe liefde kan bestaan uit gezinsuitbreiding, maar ook uit het ontdekken van de liefde van het leven door die singles die dachten door Cupido vergeten te zijn. Het is zelfs zo dat er met een nieuwe liefde ook aan de komst van een huisdier kan worden gedacht. De relatie met familie en vrienden kent af en toe wat strubbelingen, waarbij het tonen van wat meer initiatief zeker door de omgeving gewaardeerd zal worden.

Financiën

Er wordt volgens de jaarhoroscoop 2016 een goede stap vooruit gemaakt door de maagden op financieel vlak. De vruchten van het zuinig zijn in de afgelopen jaren en het uitstekende overzicht op de financiën maken dat er nu sprake is van een spaarrekening. Bij Maagden waarbij de spaarrekening nog niet goed is gevuld, zal er dit jaar een meevaller komen. Het is raadzaam om het geld dan op de spaarrekening te zetten. Ook kan een verandering in de carrière leiden tot wat meer financiële ruimte. Een financiële tegenslag kan zich voordoen in oktober.

Carrière

De carrière laat volgens de maagd jaarhoroscoop wat veranderingen zin, maar wel in de positieve zin van het woord. De veranderingen kunnen zich binnen het eigen werk voordoen, maar ook daarbuiten. Als het tijd is voor wat anders, dan is het najaar een perfecte periode om concrete stappen te ondernemen. Werkloosheid zal voor een groot aantal maagden tot de verleden tijd behoren als is dat in bepaalde situaties steeds met een tijdelijk karakter.

Gezondheid

De gezondheid van de maagd is wisselend volgens de horoscoop voor 2016 en dan kunnen er zich met namelijk op het gebied van de darmen problemen voordoen. Ook een maagzweer kan voorkomen net als dat er rekening gehouden moet worden met slijmvliesontstekingen. Stress is een factor die een grote invloed heeft op de gezondheid van dit sterrenbeeld en kan neerslaan op de maag. Zelf kan er invloed op de gezondheid worden uitgeoefend door beter om te leren gaan met stress en natuurlijk door gezond te leven qua voedsel en beweging.

Persoonlijke ontwikkeling

De maagd komt volgens de jaarhoroscoop 2016 voor een grote uitdaging te staan die de basis vormt voor de groei in de persoonlijke ontwikkeling. De uitdaging heeft betrekking op het loslaten van problemen in plaats van deze te blijven omarmen door constant maar te piekeren over de beste oplossing. Neem afstand van het probleem en bekijk het eens door de ogen van een ander. Piekeren zal namelijk geen bijdrage leveren tot het oplossen van het probleem.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2017!