Beginpagina > Leeuw

Leeuw horoscoop 2016

Leeuw sterrenbeeld De leeuw jaarhoroscoop 2016 biedt op een aantal gebieden duidelijkheid ten aanzien van veranderingen die zich zullen voordoen. Dat zal onder meer gebeuren op het gebied van liefde en relaties en de carrière. Met betrekking tot de financiën geldt dat er vooruitgang is te ontdekken en dat geldt eveneens voor de persoonlijke ontwikkeling. De leeuw gaat volgens de horoscoop een gezond jaar tegemoet, maar dat is wel sterk afhankelijk van de persoonlijke levensstijl.

Liefde en relaties

De liefde in een bestaande relatie wordt volgens de leeuw jaarhoroscoop 2016 nieuw leven ingeblazen. Sta open voor nieuwe ervaringen en doe de sleur in de ban. Voor singles die weer eens echt verliefd willen worden, is de maand april ideaal om vlinders te gaan voelen. Of dat door een geheel nieuwe kennismaking komt of dat er in de bestaande omgeving raak geschoten wordt door Cupido is nog even de vraag. Familie en vrienden krijgen wat minder aandacht door alle ontwikkelingen in het leven, maar als daarover geklaagd wordt, komt de Leeuw weer even met beide benen op de grond te staan.

Financiën

De stabiliteit van het einde van 2015 zet zich in het begin van het jaar 2016 volgens de jaarhoroscoop voor de leeuw nog even voort. Het is zelfs zo dat de stabiliteit plaatsmaakt voor een ruimere portemonnee. Dat is vooral merkbaar in de tweede helft van het jaar en kan leiden tot een groot enthousiasme waardoor er onbezonnen uitgaven gedaan kunnen worden. Het is belangrijk om dat te voorkomen door eerst twee keer na te denken voor het geld wordt uitgegeven. In de maand juni kan er zich een onverwachtse financiële meevaller voordoen.

Carrière

Het is volgens de jaarhoroscoop leeuw in het jaar 2016 tijd om actie te ondernemen en omhoog te kijken. Een hogere functie ligt in het verschiet, maar er zal wel wat moeite voor gedaan moeten worden om de nieuwe positie te krijgen. Ook door leeuwen die ongewenst zonder baan thuis zitten, zal het ondernemen van actie leiden tot positief resultaat. Accepteer ook banen die niet aansluiten op dat wat je eigenlijk wilt, want dat kan zomaar eens een opstap naar wat beters betekenen.

Gezondheid

Op de gezondheid valt in het jaar 2016 volgens de leeuw jaarhoroscoop weinig aan te merken, maar daarop zijn uiteraard wel altijd een aantal uitzonderingen. Om het lichaam in goede conditie te houden, wordt aangeraden om het eetpatroon eens onder de loep te nemen. Een gezonde levensstijl kan problemen met de gezondheid voorkomen. Bij de Leeuw werkt stress nogal op de gezondheid met de kans op hoofdpijn en vermoeidheid, zodat stressvolle situaties beter voorkomen kunnen worden.

Persoonlijke ontwikkeling

2016 zal een jaar worden, waarin de leeuw volgens de jaarhoroscoop een forse sprong vooruit maakt op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling. Dat kan komen door de afsluiting van een bepaalde levensfase, maar ook door het aangaan van nieuwe vriendschappen, waarbij oude vriendschappen worden afgesloten. De leeuw staat open voor nieuwe avonturen, waarbij de wereld steeds een stukje groter wordt. Persoonlijke ervaringen zorgen dit jaar voor innerlijke groei en dat zal in de omgeving niet onopgemerkt blijven.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2017!