Beginpagina > Kreeft

Kreeft horoscoop 2016

Kreeft sterrenbeeld De Kreeft jaarhoroscoop 2016 laat een wat meer florissant beeld zien dan het jaar ervoor. Dat komt onder meer doordat er op het gebied van gezondheid meer duidelijkheid is en dat schept weer meer ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling. Bovendien wordt de band met familie belangrijker. Dit jaar staat niet in het teken van materialisme, maar heeft vooral betrekking op het vinden van innerlijk welbevinden. De financiën worden minder belangrijk, maar moeten wel in de gaten worden gehouden. Ten aanzien van de carrière is er sprake van een rustiger vaarwater dan voorheen.

Liefde en relaties

De partner staat op nummer één volgens de jaarhoroscoop 2016 voor de kreeft en uiteraard horen daar de kinderen bij als die nog deel uitmaken van het gezin. Kinderen die uit huis zijn worden wat meer losgelaten en dat werd ook tijd. De familie speelt zeker een belangrijke rol, maar de banden worden eveneens wat minder strak aangetrokken. Ook hiervoor geldt dat de kreeft de teugels wat losser laat. Single kreeften die actief op zoek zijn naar een partner vinden het geluk. Er moet echter wel zelf actie worden ondernomen, want anders schiet Cupido mis.

Financiën

De kreeft jaarhoroscoop 2016 laat geen grote financiële klappers zien, maar er kan wel sprake zijn van een lichte achteruitgang. Dat kan te maken hebben met minder gaan werken of hogere vaste uitgaven. Het materialisme staat echter niet voorop dit jaar en de kreeft kan zich dan ook prima redden. Het is wel belangrijk om het overzicht te bewaren, want er wordt regelmatig nog onnodig geld uitgegeven. De neiging om anderen op eigen initiatief financieel te ondersteunen kan in bepaalde situaties beter onderdrukt worden, want anders leert men nooit volledig op eigen benen te staan.

Carrière

Er zijn een groot aantal kreeften die volgens de jaarhoroscoop 2016 op het gebied van de loopbaan wat in rustiger vaarwater terecht komen. Dat kan alles te maken hebben met een reorganisatie die eindelijk is afgerond en waardoor de rust op de werkvloer weer is teruggekeerd. Indien er aanpassingen nodig zijn doordat de functie of werkinhoud is veranderd, wordt aangeraden om de tegenzin plaats te laten maken voor aanvaarding. Acceptatie is hierin het sleutelwoord. Wie op zoek is naar werk doet er goed aan om buiten de gebaande paden te kijken naar andere mogelijkheden.

Gezondheid

In 2016 zal het voor wat betreft de algemene gezondheid van de kreeft volgens de jaarhoroscoop beter gaan dan voorheen. Toch is het uitkijken geblazen, want een algeheel gevoel van malaise kan de kop opsteken. Het is belangrijk om op tijd rust te nemen en maar niet constant door te blijven gaan. Dat geldt niet alleen voor het werk, maar ook ten aanzien van relaties, activiteiten, huishouden, kinderen en sporten.

Persoonlijke ontwikkeling

Zelfmedelijden is een eigenschap die bij veel kreeften herkenbaar zal zijn. Als er zich een situatie voordoet, waarin het zelfmedelijden de kop op steekt, is het tijd voor zelfreflectie en actie. Kreeften met een minderwaardigheidscomplex hebben snel de neiging om jaloers te worden. Dat hoeft niet, want het gras is echt niet groener aan de andere kant. Ga de strijd aan met de onzekerheid door je negatieve gedachten te dwingen plaats te maken voor positieve gedachten.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2017!