Beginpagina > Jaarhoroscoop

Jaarhoroscoop 2016

Na het jaar van investeren, de crisis te boven komen zijn we weer helemaal fris voor 2016. Het ene sterrenbeeld wellicht iets frisser als de andere. De sterren hebben gesproken voor 2016 in jouw liefde, financiën, carrière, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en relaties. 2016 zet de stijgende lijn door die we in de voorgaande jaren hebben gemaakt. Voor elk sterrenbeeld is een gratis horoscoop te lezen.

Van elk sterrenbeeld is een uitgebreide en gratis jaarhoroscoop te lezen. De horoscoop is speciaal geschreven op jouw sterrenbeeld die in de sterren te zien zijn. Ben je benieuwd naar een veel uitgebreidere horoscoop 2016? Lees de jaarhoroscoop 2016 geschreven door Anneke Guis, praktijkvoerend astrologe AVN. Dat kan later altijd nog, lees eerst je gatis jaarhoroscoop.

Ram

21 maart t/m 20 april

De ram jaarhoroscoop 2016 kent een vrij constant beeld, maar wel met een aantal opmerkelijke veranderingen die zich vooral voordoen op het gebied van carrière en financiën. Met betrekking tot de liefde en relaties in de directe omgeving kunnen er subtiele veranderingen worden waargenomen die als positief kunnen worden ervaren. Lees verder »

Sterrenbeeld ram

Stier

21 april t/m 21 mei

De stier jaarhoroscoop 2016 is overwegend positief en stabiel, maar laat aan de andere kant ook wel wat uitschieters zien. Bijvoorbeeld op het gebied van de carrière en financiën. Op het vlak van relaties en liefde zijn er wat hindernissen die overwonnen moeten worden. Lees verder »

Sterrenbeeld stier

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

De tweelingen jaarhoroscoop 2016 laat op de meeste vlakken weinig tot geen veranderingen zien, maar dat betekent niet dat het een jaar wordt, waarin er sprake is van sleur. Het wordt eerder een rustig jaar, waarin zich geen noemenswaardige problemen zullen voordoen. Lees verder »

Sterrenbeeld tweelingen

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

De Kreeft jaarhoroscoop 2016 laat een wat meer florissant beeld zien dan het jaar ervoor. Dat komt onder meer doordat er op het gebied van gezondheid meer duidelijkheid is en dat schept weer meer ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling. Bovendien wordt de band met familie belangrijker. Lees verder »

Sterrenbeeld kreeft

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

De leeuw jaarhoroscoop 2016 biedt op een aantal gebieden duidelijkheid ten aanzien van veranderingen die zich zullen voordoen. Dat zal onder meer gebeuren op het gebied van liefde en relaties en de carrière. Met betrekking tot de financiën geldt dat er vooruitgang is te ontdekken en dat geldt eveneens voor de persoonlijke ontwikkeling. Lees verder »

Sterrenbeeld leeuw

Maagd

23 augustus t/m 23 september

De maagd jaarhoroscoop 2016 laat wat meer beweging zien in vergelijking met het jaar 2015 en dat komt doordat er op een aantal vlakken grote veranderingen verwacht mogen worden. Er komt ruimte voor een nieuwe liefde en op financieel vlak verandert er ook het een en ander. Dat kan onder meer komen door een grote meevaller of door de ontwikkelingen in de loopbaan. Lees verder »

Sterrenbeeld maagd

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

De weegschaal jaarhoroscoop 2016 gaat op het gebied van de liefde een jaar van romantiek, actie en avontuur tegemoet. Dat komt niet vanzelf, maar dit sterrenbeeld barst van de energie en dat uit zich ook op andere vlakken, zoals op het gebied van de carrière. Lees verder »

Sterrenbeeld weegschaal

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

De schorpioen jaarhoroscoop 2016 laat een positief beeld zien op de meeste gebieden. De relaties met de omgeving blijven stabiel en op het vlak van de financiën lijkt het steeds maar beter te gaan. Met betrekking tot de carrière is er weinig vernieuwing te verwachten. Lees verder »

Sterrenbeeld schorpioen

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Het wordt een dynamisch jaar voor de boogschutter volgens de jaarhoroscoop 2016 en dat uit zich onder meer op het gebied van liefde en van de persoonlijke ontwikkeling. Aan de relatief rustige periode komt een einde, maar voor dit sterrenbeeld betekent dat wel dat er nieuwe deuren opengaan. Lees verder »

Sterrenbeeld boogschutter

Steenbok

22 december t/m 20 januari

De steenbok jaarhoroscoop 2016 laat een dynamisch beeld zien, waarbij verschillende gebeurtenissen elkaar in een snel tempo kunnen afwisselen, maar waarbij er ook langere perioden van rust en stabiliteit aanbreken. De grootste sprong en verandering die wordt doorgemaakt, zal zich voordoen op het vlak van de persoonlijke ontwikkeling. Lees verder »

Sterrenbeeld steenbok

Waterman

21 januari t/m 18 februari

De waterman jaarhoroscoop 2016 laat een jaar zien, waarin er spannende dingen kunnen gebeuren op het gebied van de loopbaan. Dat kan weer overslaan naar de financiën die daar uiteraard voor een deel aan zijn verbonden. Alle vlakken lijken elkaar dit jaar te beïnvloeden, want ook de liefde en relaties worden er door geraakt. Lees verder »

Sterrenbeeld waterman

Vissen

19 februari t/m 20 maart

De vissen jaarhoroscoop 2016 biedt een goed vervolg op het afgelopen jaar. Er zijn op meerdere vlakken positieve ontwikkelingen te voorzien, zoals op het gebied van de liefde alsook ten aanzien van de carrière. De financiën laten een stabiel beeld zien. Lees verder »

Sterrenbeeld vissen