Beginpagina > Boogschutter

Boogschutter horoscoop 2016

Boogschutter sterrenbeeld Het wordt een dynamisch jaar voor de boogschutter volgens de jaarhoroscoop 2016 en dat uit zich onder meer op het gebied van liefde en van de persoonlijke ontwikkeling. Aan de relatief rustige periode komt een einde, maar voor dit sterrenbeeld betekent dat wel dat er nieuwe deuren opengaan. Een onbevangen blik zonder vooroordelen leidt tot nieuwe zienswijzen die de geest verruimen. Op het gebied van de loopbaan zullen er zich overigens weinig veranderingen voordoen, maar de gezondheid moet wel goed in de gaten worden gehouden.

Liefde en relaties

De liefde wordt volgens de boogschutter jaarhoroscoop 2016 vuriger dan ooit en dat geldt niet alleen voor degene die al een partner hebben. 2016 wordt namelijk het jaar van de single boogschutter die eindelijk een levensgezel weet te treffen, waarmee een langdurige relatie wordt aangegaan. Er kunnen zich wel wat familieperikelen voordoen, waarbij de emoties hoog kunnen oplopen. Word geen vijand, maar begraaf de strijdbijl met vergeving.

Financiën

Het gaat beter met de financiën voor de boogschutter naarmate het jaar vordert. In het begin van het jaar wordt een grote uitgave gedaan, maar die is wel voor persoonlijk geluk. Dat kan betekenen dat er een verre reis geboekt wordt of dat er een nieuwe auto wordt aangeschaft. Het spaargeld dat daarvoor wordt aangesproken, zal volgens de jaarhoroscoop 2016 in de eerste helft van het jaar weer worden aangevuld. Grote financiële klappers staan niet in de sterren vermeld, maar er is voldoende ruimte om prettig te leven.

Carrière

De jaarhoroscoop 2016 voor de boogschutter laat weinig veranderingen zien. Misschien dat er een reorganisatie plaatsvindt, waarbij de functie een andere naam krijgt, maar waarbij de inhoud hetzelfde blijft. Dat soort kleine veranderingen kunnen zich voordoen, maar hebben geen wezenlijk effect op het verloop van de loopbaan. Alleen die boogschutters die zelf voor grote veranderingen kiezen, hebben het geluk wel mee. Een succesvolle afloop is zo goed als zeker gegarandeerd.

Gezondheid

De horoscoop 2016 voor de boogschutter geeft een algemeen beeld van een goede gezondheid, maar er kunnen zich afhankelijk van de persoonlijke situatie wel wat problemen voordoen. Bijvoorbeeld op het gebied van een slechte huid. Schaf vooral geen dure middelen aan, maar voorkom stress zoveel mogelijk en eet vooral gezond. Denk ook aan de omstandigheden in huis en zorg voor een goede ventilatie. Senioren met dit sterrenbeeld kunnen met reumatische klachten te maken krijgen en dan is het verstandig om op tijd naar de huisarts te gaan.

Persoonlijke ontwikkeling

De boogschutters die het gevoel hebben vast te zitten, doen er goed aan om zich positief op te stellen. Blijf niet bij de pakken neerzitten, maar doe er wat aan. Van nature is dit sterrenbeeld optimistisch ingesteld en het is belangrijk om daar op te focussen. Begin aan wat nieuws, maar houd wel rekening met de balans. Het is niet de bedoeling om in één keer alle remmen los te gooien en van volledige vrijheid te genieten. Er zijn nu eenmaal ook verplichtingen ten aanzien van de omgeving en daar moet wel mee gedeald worden.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2017!